top of page

ZAPOSLIMO

Cenimo znanje in spodbujamo inovativnost,  ustvarjalnost in motiviranost naših zaposlenih.

Smo eno izmed uspešnejših podjetij v tem delu Evrope, ki izvaja sestavljanje elektronskih vezij (EMS). Odlikujejo nas tako odlične storitve in konkurenčne cene kot tudi kakovost naših storitev. Sleherni zaposlen je pomemben del našega podjetja, zato vedno izpostavljamo naše zaposlene kot ključno sredstvo našega uspeha. 

PROSTA DELOVNA MESTA:

​Trenutno ne zaposlujemo, kljub temu Vas vse zainteresirane vabimo, da spremljata objave za morebitna prosta delovna mesta na naši spletani strani.  

​Trenutno se soočamo s povečanim obsegom dela, zato Vas vse zainteresirane vabimo, nam pošljete vašo ponudbo za delo in življenjepis na: zaposlitev@fta.si. Pridružite se naši FTA ekipi. 

Za ogled kliknite na spodnja prosta delovna mesta: 

O PODJETJU:


Smo podjetje z 20 letno tradicijo, ki ponuja svojim kupcem celostno rešitev EMS storitev. V letu 2023 smo postali del TQ-Group (www.tq-group.com), enega največjih ponudnikov tehnoloških storitev v Nemčiji, ki posluje že več kot 28 let in ima preko 1800 zaposlenih.
Pri svojih kupcih poudarjamo zaupanje in partnerstvo, kar je namreč temelj dolgoročnega poslovanja in gradnje uspešnega podjetja.
Poleg zaupanja nas odlikujejo kvaliteta, fleksibilnost, odzivnost, kompetentnost zaposlenih in moderna tehnološka oprema za opremljanje tiskanih vezij.
V podjetju se zavedamo pomembnosti človeškega kapitala. Naši zaposleni so ključ za uspešnost podjetja. Zaposlenim omogočamo izobraževanja na različnih področjih, optimalne pogoje za delo ter strokovni in osebni razvoj.
Med zaposlenimi neprestano spodbujamo medsebojno sodelovanje in gradnjo dobrih odnosov znotraj podjetja.
V svoji sredini si želimo ambicioznih in ustvarjalnih ljudi, odprtih za nova znanja in izkušnje.

ZA ŠTUDENTE IN DIJAKE:​

  • Študentom in dijakom nudimo študentsko delo.

  • Študentom nudimo možnost praktičnega usposabljanja. Praktično usposabljanje je možno opravljati po vnaprej odločenem programu usposabljanja na področju:

    • Snovanje in načrtovanje elektronskih naprav.

    • Snovanje in razvoj programske opreme za elektronske naprave. 

    • Snovanje in  načrtovanje mehanskih komponent (3D print, CNC obdelava).

    • Snovanje in  načrtovanje tehnologije in procesa proizvodnje elektronskih naprav.

 

Za študentsko prakso ali študentsko delo nas kontaktirajte na: zaposlitev@fta.si 

        Veselimo se dela z vami!

bottom of page